Virtuviniai rankšluosčiai yra aukščiausios kokybės ir pasižymi geru vandens sugeriamumu. Rinkitės iš skirtingų virtuvinių rankšluosčių dizainų, kurie derėtų prie jūsų virtuvės interjero, jį pagyvintų.
Daugiau
Su virtuviniais rankšluosčiais dažniausiai šluostome indus, valomes rankas ar stalviršius. Juos reikėtų rinktis ne didelio dydžio, jog būtų patogu naudoti. Virtuviniai rankšluosčiai turėtų būti ploni, bet galintys greitai sugerti drėgmę, todėl vertingiausia rinktis lininius arba medvilninius, tačiau mažesnio tankio, rankšluostukus.
Mažiau
Virtuviniai rankšluosčiai iš medvilnės turėtų būti mažų kilpelių arba apskritai be jų, jog šluostant indus ant jų neliktų mažų pūkelių. Kalbant apie spalvas – taisyklių nėra, galbūt virtuvei nereikėtų rinktis labai šviesių, pavyzdžiui, baltų tonų rankšluosčių.
Kaip prižiūrėti virtuvinius rankšluosčius?
Naują virtuvinį rankšluostį būtina išskalbti prieš naudojimą. Rankšluosčius galima skalbti iki 60°C temperatūros vandenyje, nenaudoti baliklių.
Džiovinti virtuvinis rankšluosčius galima žemoje temperatūroje elektrinėje džiovyklėje, o lyginti tik žemoje temperatūroje.
Jei turite klausimų dėl virtuvinių rankšluosčių priežiūros ar pasirinkimo visuomet mums rašykite eprekyba@flokati.lt