Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 65 €
Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 65 €

Vilnietė Lina apie vilnonę antklodę: priprasti prireikė laiko

„Vilnonė antklodė mano šeimos namuose atsirado prieš gerus penkerius metus. Sakyčiau, tuo metu tai buvo savotiškas mados reikalas: artimųjų rate ne vieni naudojo vilnos patalus, labai juos gyrė. Norėjosi išbandyti ir mums. Taip vilnonė antklodė rado kelią ir į mūsų namus“, – pasakoja Vilniuje gyvenanti Lina Jarutienė. Straipsnyje moteris dalinasi savo patirtimi naudojant vilnonę antklodę.

Tik pradėjus naudoti antklodę ji „kando”

„Pirmosiomis antklodės naudojimo dienomis keistų potyrių tikrai buvo. Paklausėme pardavėjų rekomendacijos antklodės nevilkti, nes taip geriausiai pajusime tikrąją vilnos naudą. Taip ir padarėm. Po keletos naktų patirties savotiškas odos dirginimas erzino, o mes kuriam laikui antklodę padėjom į šalį… Iki šiol buvom įpratę miegoti po sintetinio užpildo antklodėmis, tad skirtumas buvo didžiulis“, – savo įspūdžiais dalinasi p.Lina.

„Antrą šansą savo antklodei daviau vieną šaltą žiemos vakarą. Grįžau namo sužvarbusi, atrodė net arbata nepajėgs sušildyti mano kojų. Išsitraukiau antklodę, įsisukau į ją prie televizoriaus ir vos po kelių minučių šiluma tiesiog apgaubė mane. Mano nuostabai, vilna visiškai nedirgino“, – pasakoja nuo studijų metų Vilniuje gyvenanti moteris, kuriai gyvenimas sostinėje itin patinka dėl nuolatinės skleidžiamos energijos, gyvybingumo, muziejų ir parodų gausos.

Meilė vilnai atsirado palengva

„Didžiausias skirtumas nuo sintetinės antklodės buvo tas, kad užsiklojus vilnone, jos nereikia „sušildyti“ savo kūnu. Vilna iš karto pradeda savo darbą, vos tik ja apsikloji. Tai man labai patinka, ypač – šaltuoju metų laiku“, – sako p.Lina.

Moteris pamini dar keletą vilnonės antklodės savybių, kurios jai suteikia komforto miego metu. „Su vilnone antklode nebūna nei per šalta, nei per karšta – su ja visuomet jaučiuosi gerai. Optimalios temperatūros palaikymas – nuostabi vilnos savybė, dėl to ja apsiklojus miegoti gera tiek žiemą, tiek vasarą“, – dalinasi Lina, taip paneigdama mitą, jog vilnos patalai skirti tik šaltajam metų laikui.

vilnonės antklodės

„Dabar jau savo antklodės specialiai nevelkame į užvalkalą, nes norisi, kad vilna tiesiogiai liestųsi su oda, ją masažuotų. Vilnos mikromasažą kūnui tikrai pajus visi išbandę. Neslėpsiu, priprasti ir pamilti vilną man ir mano šeimai prireikė laiko, tad nepavadinsi tai meile iš pirmo žvilgsnio. Vis tik dabar jos į nieką nekeisčiau, drąsiai vilnos patalus rekomenduoju ir kitiems“, – pasakojimą apie savo patirtį užbaigia Lina, dabar save jau vadindama vilnos fane. 

Pamėgtos prekės
Kol kas neturite pasirinkę mėgstamų prekių
Siūlome Jums išbandyti
Vilnonės kojinės Flokati II beige
Prisijungti
Registruotis